آشپزیآموزش کامپیوتر

آموزش تهیه پیتزا ایتالیایی

امروز قرار است که با یک آموزش آشپزی عالی آشنا شویم آموزش امروز طرز تهیه پیتزای ایتالیایی می باشد که ما قصد داریم امروز برای شما این مبحث را آموزش دهیم از شما می توانید تا آخر این مقاله با ما همراه باشید و با آموزش آسان و ساده یک پیتزا خانگی عالی درست کنیم بریم سراغ آموزش

پیتزای ایتالیایی

همانطور که از اسمش پیداست این پیتزا مال ایتالیا می باشد و شهروندان ایتالیایی این پیتزا را اختراع کردند این پیتزا یک پیتزا لذیذ و خوشمزه می باشد که مهم ترین پیتزای آنها همین پیتزا می باشد آنها این پیتزا را یکی از مهمترین و کاملترین وعده های غذای خود می‌دانند

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

آب = نیم لیتر
نمک = 10تا 15 گرم
مایه‌ی خمیر = 3 تا 5 گرم
می باشد که شما  باید خمیر را آماده کنید
مواد لازم برای سس پیتزا ایتالیایی
سیر = دو پر
پیاز = یک عدد
رب گوجه فرنگی = یک قوطی یا به همان اندازه گوجه تازه

مواد لازم برای تزیین روی پیتزا

ژامبون (گوشت،مرغ) = به مقدار لازم
قارچ = به مقدار لازم
بنیر پیتزا موزارلا = به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزای ایتالیایی

در این روش به خاطر تهیه خمیر پیتزا کار کمی طولانی میشود برای تهیه خمیر پیتزا و آموزش پیتزا  آب را تا ۳۰ درجه گرم کنید و مایع خمیر را دران به راحتی حل کنید و سپس سپس نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید می توانید با ماشین هم زن این کار را انجام دهید کم کم به آن آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد شما خمیر شود در این کار اصلاً عجله نکنید بگذارید که کامل خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید آن را تا ۵ الی ۶ ساعت به حال خود رها کنید تا زمانی که خمیر شما حجمش دوبرابر شود
سپس وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه یا تخته کار خود مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برنامه آن را به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید و با آن گلوله های درست کنید مقداری آرد روی میز بریزید و چانه های خمیر را روی آرد روی میز بچینید سپس روی آنها پلاستیک بکشید و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را به حال خود رها کنید در این مدت وقت دارید که مواد دیگر را برای روی پیتزا آماده کنید
برای تهیه سس برای پیتزا یک قوطی رب گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه فرنگی را با ماشین همزن آشپزخانه خوب خرد بکنید تا به صورت مایع شکل در بیاید نمک و فلفل و دیگر ادویه ها را به آن اضافه کنید در این مرحله یک پیاز و دو پر سیر را پوست و گرمی و در ماشین چرخ بندازید مقدار کمی روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و اول در آن مقداری پیاز و سیر سرخ کنید و بزارید آنها سرخ شوند نیازی نیست آنها پیازداغ شود یا زیاد سرخ بشوند دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است
بعد از آن گوجه های خرد شده را در آن بریزید و میتوانید به دلخواه یک قاشق سوپخوری آویشن به آن اضافه کنید اگر ریحان هم هم در اختیار دارید می توانید به آن اضافه کنید سپس آن را روی آتش ملایم قرار بدهید و بگذارید که مایع از حالت مایع در بیاید و سوس سفت شود البته نگذارید که بیش از حد صفت شود زیرا سفتی سس به سلیقه شخص مصرف کننده می باشد
سپس مقدار قارچ بشویید و آن را ورقه ورقه خرد کنید و مقداری ژامبون را خرد کنید آن را هم به صورت ورقه ورقه
برای آماده کردن پیتزا خمیر باید روی یک میز پهن بشود آن را از روی میز بردارید و به وسیله دست آن را پهن کنید هرچه خمیر شما نازک تر باشد نتیجه خوبی میدهد
پس از آماده شدن خمیر خود مقداری سوس به آن بیفزایید و با پشت قاشق روی آن پخش کنید به طوریکه سس همه سطح آن را بپوشاند سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی خمیر بریزید و مقداری قارچ و روی آن قرار دهید و روی آن را تزئین کنید سپس پیتزا را در فر قرار دهید در دمای ۲۷۰ درجه به بالا پیتزا داخل فر قرار دهید چون مهمترین بخش رو تهیه پیتزا خمیر آن است که باید به خوبی پخته شود دقت کنید که پیتزای شما خوب برشته شده باشد.

همچنین شما می‌توانید برای یادگیری این نوع پیتزا ها در دوره فست فود فنی حرفه ای شرکت کنید که بسیار بسیار دوره عالی می باشد و شما در این دوره پیتزا پزی و کلاس فینگر فود و… را را آموزش می بیند

مرسی از شما دوستان که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید شما می توانید برای دیدن آموزش های بیشتر به بخش مقالات مراجعه کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا